Link på Kvamssida.no

Per Arne kontaktet meg i dag og spurte om det var greit at han la ut linken min på http://www.kvamssida.no. Og det er klart det er greit, jeg synes det er veldig hyggelig at flere vil se og kan se hvordan vi har det her i Spania.
Jeg prøver å være flink til å blogge når jeg har noe spesielt å skrive om, og når jeg har tid. Heller, det har jeg jo egentlig plenti av, men jeg prøver å gjøre det litt nå og da.

Vi trives kjempegodt her, både på skolen og det å bo her. Har blitt kjent med mange, har opplevd mye og skal oppleve mye mer. Har det toppers! Litt hjemlengsel noen ganger, men det følger med det å bo langt hjemmefra.
Nå er det nedtelling til hjemreisen i jula, og det er kun 26 dager igjen. Kommer hjem den 16. desember! Det går fort, men mye skal skje før den tid. En del prøver og tentamener på skolen, og mye morsommheter på ettermiddagstid.
Følg med! :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Beate

Beate

17, Steinkjer

Hei! Jeg heter Beate og skal dette året gå skole i Spania. Denne bloggen har jeg laget slik at de der hjemme og andre kan se hvordan jeg har det her. Kommenter gjerne :-)

Kategorier

Arkiv

hits